El Conservatori José iturbi acull este divendres el concert “Pintar la música”

18-10-2019 08:52h


És l'activitat de clausura del programa realitzat en col·laboració amb el Centre d'estudis de restauració Gaia.El Conservatori Municipal José Iturbi acull este divendres el concert «Pintar la música», amb la col·laboració del Centre d'estudis de restauració Gaia. Es tracta de l'activitat de clausura del programa d'actes desenvolupat mitjançant la col·laboració de los dos institucions al voltant de la sinestèsia que es produix entre la música i la pintura.  


El concert donarà començament a les 18.30 hores, amb entrada lliure per al públic, i comptarà amb la participació d'alumnat i professorat del Conservatori José Iturbi, i del centre Gaia de les especialitats de Dibuix i Pintura, Il·lustració, Aquarel·la i Paisatge.  


L'actuació és el colofó a un programa conjunt, que ha inclòs la realització d'un ‘Taller de sinestèsia’ i una exposició col·lectiva fruit d'este taller. L'objectiu de les dos activitats ha sigut incrementar el coneixement previ dels participants sobre les relacions sinestèsiques entre la música i la pintura.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción