À Punt emet les actuacions de les bandes participants en el Certamen de la Diputació de València

17-10-2019 10:13h


Fins al 4 de novembre, la televisió autonòmica ofereix els recitals de les 14 agrupacions que van mostrar el seu talent en la 43a edició del concurs provincial.El Centre Artístic Musical Santa Cecilia de Foios, guanyadora en la secció Especial de la 43a edició del Certamen de Bandes de la Diputació de València, va obert este dimecres el cicle d'emissions que À Punt ha programat fins al 4 de novembre, que inclou les actuacions de les 14 bandes participants.  


L'ordre d'emissió respon a les categories del certamen. Dijous, 17 d'octubre, À Punt oferirà a les 10.00 hores l'actuació de la Banda Juvenil de la SMI Santa Cecilia de Cullera, guanyadora de la secció Primera, i el divendres serà el torn de la Unió Musical Santa Cecilia de Canals, a la mateixa hora.  


Amb idèntic horari, les 10.00 hores, s'emetran les actuacions de la resta de bandes en el certamen del mes de maig. El dilluns 21 l’Associació Cultural Tot per la Música d’Ontinyent; el dimarts 22 la CIM Santa Cecilia de Yátova; el dimecres 23 l’Associació Banda La Valenciana; el dijous 24 la Unió Musical de Xeraco; i el divendres 25 la Societat Joventut Musical Quart de les Valls.  


En l'última setmana d'octubre, el dilluns 28 arribarà a la pantalla d'À Punt la Banda Jove de la Unió Musical Municipal de Godelleta; un dia després la Societat Musical Música Jove de Benimaclet; el dimecres 30 l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís de València; i el dijous 31 l’Agrupació Musical Jove de Manuel. Per a novembre queden les actuacions de la Unió Musical de Benetússer, el divendres 1, i la Unió Musical d’Algimia d’Alfara, el dilluns 4.  


Referència nacional  


El Certamen de Bandes de la Diputació de València és, al costat del de la ciutat de València, referent nacional en l'àmbit de la música de banda. L'aposta de la corporació provincial per la música, molt especialment per les agrupacions i bandes dels municipis valencians, s'ha tornat a posar de manifest al començament de la present legislatura, amb la creació de la primera delegació específica de Bandes de Música de la Diputació, dirigida per l'alcalde de Cullera, diputat i músic Jordi Mayor.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción