El cicle Cultura als Barris programa tres nous concerts de música de banda per al pròxim dissabte

16-10-2019 09:40h


Les actuacions estaran a càrrec de les bandes de l’Agrupació Musical San José de Pignatelli, l’A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad i l’Agrupació Musical Sant Isidre.Tres bandes de música són les protagonistes dels concerts que tindran lloc este cap de setmana a la ciutat de València dins del cicle Cultura als barris, una iniciativa de l’Ajuntament de València que es desenvolupa fins a l’1 de desembre, i que inclourà, a l’igual que l’any passat, 21 concerts de música de banda a càrrec de formacions de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval).  


Per al president de Cosomuval. Miguel Hernández, “és necessari que la música de les nostres societats musicals torne una vegada més als barris mostrant la gran tasca que desenvolupen a nivell artístic i musical i donant a conèixer al públic que constitueixen unes entitats fonamentals en el teixit cultural de la nostra ciutat”.  


Els tres concerts tindran lloc dissabte 19 d’octubre a les 17 hores. La banda de l’Agrupació Musical San José de Pignatelli actuarà al barri d’Arrancapins. Sota la direcció del mestre Enrique Vizcaíno Cambra, tindrà lloc al Centre Cultural d’Abastos.  


Per la seua banda, la banda de l’A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad oferirà la seua música a la plaça d’Holanda del barri de la Creu Coberta dirigida per Rebeca López Pérez.  


El tercer concert del dissabte estarà protagonitzat pels músics de l’Agrupació Musical Sant Isidre dirigits per Rafael Lasso Gómez-Zurdo al barri Vara de Quart-Tres Forques.  


Les bandes participants en este cicle són les de la Societat Musical de Benifaraig, Centre de Música i Dansa de Natzaret, Centre Instructiu Musical de Torrefiel, Agrupación Musical San José de Pignatelli, A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad, Agrupació Musical Sant Isidre, Agrupació Musical Santa Cecília del Grao, CIM de Benimaclet, Ateneu Musical del Port, SIOAM Benimàmet, Massarrojos, Banda de Música de Campanar, Agrupación Musical Patraix, Agrupació Musical Gayano Lluch, Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí, Agrupació Musical Benicalap, Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís, Societat Musical Unió de Pescadors, CIM Tendetes i la Societat Unió Musical de Tres Forques.  

Un concert del cicle de 2018.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción