El Deleste Festival presenta a l’Orquestra de València i Second junts en un concert únic

17-10-2019 09:00h


La millor fusió fusió d’indie rock amb la música simfònica es podrà escoltar pròximament als Jardins del Palau.L’Orquestra de València junt al grup Second oferiran el proper 9 de novembre un concert únic en el Deleste Festival, que fusionarà l’indie rock i la música simfònica en el mateix escenari. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, ha volgut destacar “l’excel·lent sintonia amb este Festival tan important en el nostre panorama cultural i que es traduix en una nova col·laboració, que aprofundix en eixe projecte de València Music City tan il·lusionant en el qual estem treballant”. Es tracta d’un programa molt especial que es desenvoluparà als Jardins del Palau i que serà dirigit pel mestre Daniel Abad, que també ha estat l’encarregat de realitzar els arranjaments per a orquestra de diverses cançons de la formació murciana, en exclusiva per este espectacle. Esta nova col·laboració suposa para Tello, “un nou repte per a la nostra Orquestra, que s’obri a un tipus de públic diferent i que una vegada més fa gala de la seua versatilitat amb la seua participació en estos projectes inusuals i dinàmics”              


Tal com ha recordat el director del Palau, Vicent Ros, l’Orquestra de València ha actuat amb cantants com Raimon, Sole Giménez o Santiago Auserón i ara “s’obri a la música indie amb un format que no deixarà indiferent a ningú i amb un director com Daniel Abad, especialista en este tipus de concerts”.                 


D’esta manera el Deleste Festival incorpora per a la seua octava edició del ja clàsssic encontre sonor i tardorenc valencià a la formació simfònica valenciana, que participarà per primera vegada en el marc d’un festival indie junt a Second, un dels caps de cartell de l’esdeveniment i referent del panorama indie nacional. El director d’orquestra Daniel Abad Casanova, un dels mestres espanyols amb més projecció internacional de la seua generació, ha fet arranjaments simfònics a algunes de les cançons de l’últim treball de Second, “Anillos y Raíces”, per a adaptar-los a la posada en escena d’un concert que comptarà amb més de cinquanta músics damunt l’escenari.

El grup Second.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción