La II Universitat de la Tardor de Llíria aborda la història de la música a la ciutat i el seu vessant educatiu

15-10-2019 09:02h


Les jornades es realitzaran al conservatori municipal els dies 16 i 17 d’octubre.Amb el títol “Llíria, Ciutat de la Música. Història i Educació”, la Universitat de València presenta la segona edició de la Universitat  de la  Tardor,  fruit  de la  col·laboració  entre la Universitat i l'Ajuntament de Llíria, i amb el suport de la Diputació de València. Les jornades se celebraran el dimecres 16 i el dijous 17 d'octubre al conservatori de música de Llíria, de 18.00 a 20.30 hores.              


En un any en què Llíria opta a integrar-se en la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco en la modalitat de música, la Universitat de la Tardor abordarà la història de la música a la localitat i el seu vessant educatiu. Per a això comptarà amb la participació  de professorat de la Universitat de València, així com de musicòlegs, mestres, professores i historiadors locals que proporcionaran les claus per a entendre la relació tan pròxima  de Llíria amb l'art musical.          


Estes jornades són gratuïtes i estan obertes a tot el públic. D'esta manera, pretenen consolidar-se a Llíria com un punt de trobada d'especialistes de diferents àmbits amb la ciutadania local i el seu entorn pròxim.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción