El cicle Sonora presenta 16 concerts dels grups guanyadors i finalistes dels I Premis Carles Santos de la Música Valenciana

14-10-2019 09:06h


Per a Tamarit “el Sonora potencia nous públics i dona a conéixer un ampli ventall de grups i solistes valencians”Sonora, el nou circuit de la música valenciana, portarà aquesta temporada de tardor-hivern els grups guanyadors i finalistes dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana per tot el territori valencià. En total 16 concerts en 15 poblacions amb vora una trentena de grups i solistes participants que es desenvoluparà entre l’octubre del 2019 i el febrer del 2020.  


Segons la secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit, “el Sonora potencia nous públics i dona a conéixer un ampli ventall de grups i solistes valencians. És una plataforma estable i regular perquè els intèrprets valencians puguen mostrar els seus treballs en sales públiques i privades. D’aquesta manera, grups i solistes tindran la possibilitat d’actuar en diferents punts del territori fora de la temporada estival”.  


Per a la directora de l’Institut Valencià de la Música, Marga Landete “Sonora és un projecte que conjuga el nostre interés per descentralitzar la cultura i fomentar la professionalització del sector musical valencià. Hem aconseguit quadrar un calendari que porte el millor de la música valenciana a tots els racons del nostre territori, amb la qual cosa proporcionem als nostres artistes continuïtat de concerts en els mesos de tardor i hivern, i oferim al públic propostes culturals interessants”.  


16 concerts amb 27 artistes


El circuit Sonora 2019-2020 integra 16 concerts amb un total de 27 propostes musicals de solistes i grups. El primer concert tindrà lloc a Gandia el 19 d’octubre i comptarà amb Novembre Elèctric, Pavvla i Fru Katinka. Dani Miquel actuarà el 31 d’octubre a Altea. A Castelló, dins de la programació del Trovam, la Fira Valenciana de la Música, trobem el 8 de novembre Pau Alabajos amb la Banda Municipal de Castelló i el 9 de novembre, Feliu Ventura.  


El 29 de novembre serà el torn de Carles Pastor i L’Eix Radical (Júlia i Clara Andrés) a l’Alcúdia. El 21 de desembre hi haurà al Port de Sagunt una proposta molt urbana a càrrec de Frida, Prozak Soup i Jazzwoman. Morella acollirà el 28 de desembre el concert conjunt de Jonatan Penalba i Rascanya.  


Ja en 2020, Sedajazz Big Band Compendium estaran a Villena el 24 de gener i June’s Kaleidoscope i Johnny B. Zero a la Pobla de Vallbona el 25 de gener. També el 25 de gener tindrem Òscar Briz i Vera Green a Benicarló i Santero y los Muchachos i Junior Mackenzie a Pedreguer.  


El 7 de febrer serà el torn de Botifarra a Banda a Requena i el 8, Carles Dénia estarà al Teatre Arniches d’Alacant, mentre que Borriana Big Band oferiran un concert a Silla. Una doble proposta familiar, amb Canta Canalla i Trobadorets, tindrà lloc el 23 de febrer a Aielo de Malferit. I el circuit conclourà el 28 de febrer amb Andreu Valor i Eva Olivencia a Elx.  


Pel que fa a la distribució geogràfica dels concerts del circuit, les propostes arribaran de nord a sud a 15 poblacions valencianes: Morella, Benicarló, Castelló, el Port de Sagunt, Requena, la Pobla de Vallbona, Silla, l’Alcúdia, Aielo de Malferit, Gandia, Pedreguer, Altea, Villena, Alacant i Elx. L’elecció d’aquests municipis fa palés un altre dels propòsits del circuit de la música valenciana: cobrir zones on la programació d’espectacles és inferior i desestacionalitzar l’oferta musical.

Presentació del nou cicle.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción