L'Ajuntament de Llíria guardona a la FSMCV amb el Premi Jaume I

10-10-2019 09:57h


També han sigut distingits en esta edició el compositor Juan Vicente Mas Quiles, Vicent Escrig, la CESM i el Tribunal de les Aigües.L'Ajuntament de la capital del Camp de Túria ha entregat els Premis Jaume I de la Vila de Llíria en l'acte institucional commemoratiu del Dia de la Comunitat Valenciana. La gala, celebrada al conservatori municipal, ha comptat amb la presència de l'alcalde Manolo Civera i els membres de la corporació municipal.         


La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), ha sigut reconeguda pel seu compromís en la vertebració del territori des de l'associacionisme bandístic i el seu desenvolupament cultural, premi que ha recollit la seua presidenta Daniela González.


La resta de premiats han sigut el compositor i director Juan Vicente Mas Quiles, per la seua trajectòria en el món de la música; el gestor cultural Vicent Escrig Peris, per la seua labor en el teixit associatiu de les bandes de la Comunitat Valenciana; la Confederación Española de Sociedades Musicales (CESM), el president de la qual Vicent Cerdà ha rebut la distinció en nom d'esta entitat nascuda a Altea (Alacant) que ha contribuït a conservar una part important del patrimoni cultural i musical dels nostres pobles, amb la importància que té en la nostra terra; i el Tribunal dels Aigües de València, la més antiga institució de justícia existent a Europa, que ha sabut salvaguardar al llarg dels segles este patrimoni únic de la personalitat valenciana. En representació d'esta entitat ha recollit el premi el síndic de la Séquia de Mislata, José Alfonso Soria.         


L'alcalde Manolo Civera ha destacat que els distingits “són un fidel reflex de la riquesa i la singularitat del poble valencià, escenificada a través la cultura i les tradicions pròpies, i amb la seua labor han contribuït a amplificar la veu de la Comunitat Valenciana i les seues senyes d'identitat”.         


Igualment, el primer tinent d'alcalde, Joanma Miguel, ha volgut manifestar l'orgull que suposa “comptar en la nostra terra amb persones i entitats com les hui guardonades, que tant han aportat amb el seu treball a la societat valenciana”.           


Els Premis Jaume I de la Vila de Llíria van ser creats l'any passat amb la finalitat de reconéixer el treball de persones i entitats de tota la Comunitat Valenciana, que han destacat en la defensa de la llengua, la cultura i les tradicions pròpies, així com la vertebració del territori, l'economia, la societat i el benestar social. 


L'acte del 9 d’Octubre a Llíria ha conclòs amb un concert dels joves intèrprets de l'escola Música Temprana.

La presidenta va recollir el premi.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción