L’Associació Musical Mestre Candel de Morella viatja a Châtillon

8-10-2019 09:14h


Durant el cap de setmana han realitzat activitats amb el cor del conservatori de la localitat.L’Associació Musical Mestre Candel de Morella ha visitat Châtillon aquest cap de setmana on ha iniciat l’intercanvi cultural amb el cor del conservatori d’aquesta localitat. Els membres de la banda de música han realitzat un concert al conservatori i una cercavila pels carrers de Châtillon durant aquestes jornades.


El regidor de Participació de la Ciutadania, Jose Manuel Rodrigo, comentava que “es tracta d’un intercanvi cultural molt interessant, el qual apropa la música de la nostra banda a altres parts del món com en aquesta ocasió a Châtillon, França”. L’edil ha explicat que “durant el cap de setmana han realitzat diferents activitats amb el cor del conservatori d’aquesta ciutat” i ha remarcat que “la música és el llenguatge universal que uneix a tots els pobles”. Finalment, ha agraït “al cor del conservatori de Châtillon la seua hospitalitat durant aquestos dies que l’Associació Musical Mestre Candel ha passat a la seua ciutat”.


Aquesta ha sigut la primera part de l’intercanvi en la qual la banda de Morella s’ha desplaçat fins a la localitat francesa. Així, està previst que a l’estiu siga el cor del conservatori de Châtillon que vinguen a la capital dels Ports a realitzar activitats musicals. Cal destacar que aquest viatge també promociona la cultura musical tradicional de Morella amb una de les associacions de la ciutat com és la Mestre Candel.


Finalment, els membres de la banda de música de Morella també van poder visitar París, recorrent alguns dels emblemàtics monuments d’aquesta ciutat i coneixent de més prop una de les principals capitals d’Europa.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción