El Clarín convoca un concurs de fotografies del teatre amb el telèfon mòbil

7-10-2019 09:00h


La iniciativa forma part del projecte “Una il·lusió col·lectiva. El teatre de Joaquín Rieta”El telèfon mòbil és la ferramenta protagonista del Concurs de fotografia del teatre del Clarín amb telèfon mòbil, que organitza la Banda Primitiva de Llíria, amb el patrocini de l’empresa de telefonia Oppo. El concurs s’emmarca dins de l’exposició “Una il·lusió col·lectiva. El teatre de Joaquín Rieta”, que s’inaugurarà en les pròximes setmanes.  


L’objectiu del concurs és donar-li un sentit cultural al telèfon mòbil i, a més a més, baix el lema “Una imatge val més que mil paraules”, captar una història, una emoció o un sentiment amb un sol clic.   Les fotografies hauran de tindre com a protagonista el teatre de la Banda Primitiva de Llíria, tant del seu interior, com de l’exterior. En addició, per participar, caldrà publicar les fotografies a una de les xarxes socials establertes (Facebook, Twitter, Instagram) amb els coixinets #FotoTeatreClarín #MésDe200AnysDeLaMillorMúsica i #OPPosmartphone. I, també, enviar un correu amb l’enllaç, el títol de la fotografia i el nom i cognoms de la persona participant al correu rieta@bandaprimitiva.es.  


Cada persona participant – sols poden participar els majors de 16 anys -, podrà presentar fins a tres fotografies. La data límit per presentar les candidatures és el 26 de novembre.  


Una volta tancat el termini, el jurat del concurs serà l’encarregat de repartir els 10 premis que es posen en joc, valorats en més de 1.500 euros. 


Es poden consultar les bases del concurs al següent enllaç: http://rieta.bandaprimitiva.es/images/documents/BASES_FotoTeatreClarin.pdf


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción