El Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola prepara ja la celebració del seu 25é aniversari

19-8-2019 09:00h


Més de 3.000 persones han passat durant els dotze dies de festival pels concerts i espectacles programats en aquesta edició.Jordi Savall i el seu grup Hespèrion XXI han posat el punt final a la 24a edició del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola amb la interpretació del seu projecte 'Folías antiguas y criollas', que barreja les músiques de les dues bandes de l'Atlàntic i que va tindre la participació del Tembembe Ensamble Continuo de Mèxic. 

El Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola, organitzat per la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana de l'Institut Valencià de Cultura i per la Diputació de Castelló, i que té la col·laboració de l'Ajuntament de Peníscola i del programa 'Bankia Escolta València', ja prepara la seua 25a edició amb l'objectiu de posicionar el festival com a referent internacional. 

Aquest concert final reflecteix el que aquesta edició ha volgut destacar qualitat de les propostes, visibilització del patrimoni musical i enfocament internacional. 

El concert va tindre la presència de l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, i de tota la corporació municipal de la localitat del Baix Maestrat, la de Vicente Ros, director del Palau de la Música de València, i la del director artístic del festival, Leonardo Marqués. 

Més de 3.000 persones han passat durant els dotze dies de festival pels concerts i espectacles programats tant al Palau de Congressos com al Castell del Papa Luna de Peníscola. A més, el tradicional espectacle piromusical, que obria el passat 1 d'agost el cicle de concerts, va congregar a la platja nord de Peníscola al voltant de 100.000 persones. 

Els esforços que s'han dut a terme durant l'edició d'enguany en aquesta direcció amb la inclusió, per primera vegada, d'una trobada professional de programadors internacionals amb més de 20 grups valencians, i la programació de grups referents com Nordic Voices o Gli Incogniti han marcat la línia de projecció internacional que s'espera consolidar en la celebració del quart de segle del festival.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción