El XXIII festival de jazz arriba al Saler amb Mub Go Jazz Quintet

10-8-2019 10:42h


Dins del cicle «Jazz als barris i pobles de ValènciaEl XXIII Festival de Jazz de València continua este cap de setmana amb el concert de Mub Go Jazz Quintet, que tindrà lloc demà dissabte 10 d'agost a l'avinguda dels Pinars, al Saler. Este concert s'emmarca dins del cicle «Jazz als barris i pobles de València», una iniciativa que es desenvolupa fins al pròxim 7 de setembre.  


Mub Go Jazz Quintet sorgix de la trobada de cinc joves músics que cursen els seus estudis de Jazz entre València i Donosti. La seua música està basada en el hardbop, un estil que va nàixer en els anys cinquanta com a forma estilitzada i més elaborada que el bepop, considerat com el jazz anterior. Són els guanyadors del concurs jazz JOVE del festival de 2018 i és per això que pretenen oferir «un concert molt dinàmic, que anirà des del swing més clàssic fins al jazz modern, incloent composicions originals dels seus components». Estos són Javier Merino, guitarra; Javi Pérez, contrabaix, Miguel Arribas, saxo tenor; Carles Pérez, bateria i Joan Gonga, trompeta.  


Les següents cites, totes amb el mateix horari de les 21.00 hores, seran el 17 d’agost al Perellonet amb Ximo Caffarena Quartet, el 24 d’agost a Pinedo amb Sergio Pereira & Thais Morell, el 31 d’agost a la plaça de la Mare de Déu de Ciutat Vella amb Le Dancing Pepa Swing Band i el 7 de setembre a la plaça de Patraix  amb Eva Romero & Jazzbona Big Band.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción