Música Antiga i Barroca de Peníscola emprén l’últim cap de setmana amb final de festa de Jordi Savall

9-8-2019 10:01h


Els noruecs Nordic Voices, els francesos Gli Incogniti i l’esperat Jordi Savall posaran el punt i final a la 24a edició del festivalEl Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola  emprén l’últim cap de setmana de la 24a edició amb les propostes internacionals dels noruecs Nordic Voices i els francesos Gli Incogniti, a més del concert esperadíssim de Jordi Savall, per segon any consecutiu dins de la programació del festival.  


El grup Nordic Voices (Noruega) portaran el dia 10 d’agost ‘Carlo Gesualdo Príncipe da Venosa / Tomás Luis de Victoria’. Nordic Voices és un grup vocal ‘a capella’ de sis veus radicat a Oslo, Noruega. Des que es va formar en 1996, han anat guanyant reputació i reconeixement com un dels millors grups vocals del món en el seu gènere.  


El dia 11 serà el torn del segon grup internacional d’aquesta edició, Gli Incogniti (França), amb l’espectacle ‘BWV... or not? El fals Bach’, un programa format per obres que en un moment donat han estat considerades com a petites joies i que formen part del paisatge musical de la creació de Johann Sebastian Bach.  


Per últim, la 24a edició del festival conclourà el dia 12 amb una de les propostes més esperades d’enguany: Jordi Savall & Hespèrion XXI (Catalunya) i Tembembe Ensamble Continuo (Mèxic) amb ‘Folías criollas y canarios’. Jordi Savall proposa en aquesta ocasió un programa de música antiga amb noves variacions interpretades amb gran varietat de ritmes i melodies, d’instruments antics i populars, de cants vells i lletres noves.  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción