Trobada de professionals amb programadors internacionals de música antiga i barroca

8-8-2019 12:48h


La trobada coincideix amb la realització de la 24 edició del Festival de Música Antiga i Barroca de PeníscolaLa XXIV edició del Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola realitza una trobada entre reconeguts programadors internacionals, convidats per l’Institut Valencià de Cultura, amb el suport d’Acción Cultural Española, i grups valencians especialitzats en aquest tipus de músiques.


La intenció de l’IVC és internacionalitzar les propostes de grups valencians i fomentar la construcció d’un sector de la música antiga i barroca estable al territori valencià.   La directora adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana de l’IVC, Marga Landete, ha declarat: “Estem molt satisfets del resultat d’aquesta trobada entre els programadors i més de 15 grups valencians, que dona visibilitat del seu treball més enllà de les nostres fronteres”. A més a més, Landete ha destacat l’excel·lent oferta musical dels grups dedicats a la música antiga i barroca.  


A les jornades d’aquesta trobada assisteixen, entre altres, Moisés Santiesteban, coordinador de la Càtedra de Música Sacra del Centre Cultural Padre Félix Varela de l’Havana; José Vargas, coordinador de l’International Latino Cultural Center of Chicago; Maciej Kopinski, d’Actus Humanus Festival de Gdansk (Polònia), i Eva Nunes, de l’Associació Europea de Festivals.  


Els programadors visiten el festival del 4 al 9 d’agost, en què assisteixen als concerts i a una jornada professional en la qual grups valencians han mostrat les seues propostes a aquests programadors i han pogut dur a terme breus reunions de treball amb ells amb la finalitat d’exportar el màxim possible de propostes valencianes a festivals de referència a escala internacional


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción