Convocats els Premis Euterpe de la FSMCV

5-8-2019 10:02h


La Federación de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana convoca anualment els PREMIS EUTERPE amb la finalitat d'homenatjar la música valenciana i d'establir una millor i més fluida comunicació amb les diferents entitats polítiques, socials i econòmiques, i amb el públic, en general.A través del lliurament d'aquests guardons, la FSMCV pretén reconèixer el treball i iniciatives del col·lectiu de societats musicals, incloent així mateix a persones que interpreten música, que l'ensenyen, que la componen i que la dirigeixen, així com a institucions i mitjans de comunicació vinculats amb la música i la cultura.


• Reconèixer a les persones físiques i/o jurídiques vinculades a la FSMCV i a l'entorn musical valencià, que han aprofundit en l'art musical bandístic o orquestral, així com en altres manifestacions musicals de notori interès.


• Incentivar el bon fer dels nostres/as músics que, amb la seua labor, van conformant eixe delicat i difícil engranatge cultural entorn de l'art musical valencià més genuí.


• Distingir a les institucions i empreses, públiques o privades, que hagen destacat per una aportació singular a la promoció, difusió, potenciació i igualtat de gènere del món musical bandístic valencià a través del col·lectiu de societats musicals federades o de la pròpia FSMCV. • Potenciar el reconeixement de l'originalitat i novetat en les candidatures presentades.


• Reconèixer a aquelles persones i/o entitats innovadores que amb les seues accions o projectes afavoreixen l'increment de l'eficiència, la sostenibilitat i la igualtat de gènere dins de la primera indústria cultural de la Comunitat Valenciana constituïda per les societats musicals i la seua Federació, reconegudes com Bé d'Interés Cultural Immaterial pel Consell.


• Potenciar la cohesió federal mitjançant el reconeixement de la participació de les societats musicals associades en l'estructura federal i en les seues activitats.


• Contribuir a la promoció de les persones guardonades i dels seus treballs i propostes i, en conseqüència, a la promoció de tots aquells i aquelles que treballen per les societats musicals, la FSMCV i la música valenciana.


Presentació de candidatures i modalitats


El termini de presentació finalitza el 15 de setembre a les 14:00hores Amb caràcter general i, exceptuant el que està disposat en cadascun dels premis, podran presentar candidatures totes les societats musicals federades i tots els òrgans de l'estructura de la FSMCV.  Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción