Palma de Gandia. “Recordando a Nino”

19-7-2019 10:34h


El dissabte 3 d´Agost en la Cantonada de l’Ajuntament)Una vegada més, l'Associació Amics de la Música de Palma de Gandia serà la encarregada de donar inici a la setmana cultural i esportiva de Palma de Gandia amb un concert.


Si en ocasions anteriors, la banda va tindre uns acompanyants de luxe, concretament dos referents de la música valenciana com Andreu Valor i Pep Gimeno Botifarra, en aquesta ocassió es retrà homenatge a un altre gran cantant valencià, no és altre que el cantant d'Aielo de Malferit, Nino Bravo.  


En aquest concert s'escoltaràn cançons ben conegudes per totsarreu del món, com "Un Beso y una flor, Mi Tierra, Noelia, Como Todos, La Puerta del Amor, Vivir, Cartas Amarillas,.... entre altres". Obres interpretades per l'Associació Amics de la Música de Palma i acompanyades pels cantants Laia Benaches, Aurelio Cámara o Ángel Bellido, baix la direcció del director de l'AAM de Palma de Gandia, Vicent Marti  i Ferrer.  


El concert tindrà lloc el dissabte 3 d'Agost a partir de les 21h. en l'Avinguda Sant Cristòfol (Cantonada Ajuntament). Vine i gaudeix d'una nit inolvidable, amb música ben coneguda per tots, us esperem!!!.  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción