Hui arranca el Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València

18-7-2019 14:00h


A partir de les 17h al Palau de les Arts.Dijous arranca el 133 certamen amb el concurs de les societats musicals integrades en la Secció Tercera, que intervindran en el següent ordre de participació: Banda de Música de Pozohondo (Albacete), Banda Municipal de Música de Morata de Tajuña (Madrid), Banda Simfònica de Paipa (Colòmbia), Unió Musical d'Algímia (València), AMC Banda de Música de Puertollano (Ciudad Real) i Unió Musical Centre Històric de València. El divendres serà el torn de la Secció Segona, amb este ordre: Banda Uniao Musical Paranense (Portugal), Unió Musical Alqueriense (Castelló), Fundació Musical Manuel de Falla d'Illescas (Toledo), Centre Artístic Musical de Xàbia (Alacant), Agrupació Artístic Musical Candelaria (Tenerife) i Banda de Música Cultural de Teo (la Corunya).  


La Secció Primera té reservat el dissabte com a jornada de realització, amb les intervencions de la Unió Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo (València), Koninklijk Harmonieorkest Vooruit Harelbeke (Bèlgica) i Societat  Musical La Paz de Sant Joan d'Alacant.


Finalment, en la Secció d'Honor, prevista per al diumenge, actuaran la Societat Unió Musical d'Alberic (Valencia) i la Societat Musical Lira Castellonera. A més, en esta Secció d'Honor, participa fora de concurs, la Banda Primitiva de Llíria, que celebra el seu bicentenari i actuarà com a convidada. Tancarà l'acte la Banda Municipal de València.  


Consultar programa.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción