El Festival de Jazz de Peníscola continua amb Chano Domínguez i Spanish Brass

18-7-2019 10:00h


Tindrà lloc el divendres, 19 de juliol, a les 23.00 hores, al Palau de Congressos de Peníscola.La 16a edició del Festival Internacional de Jazz de Peníscola, organitzada per l'Institut Valencià de Cultura, portarà el divendres 19 de juliol a les 23.00 hores al Palau de Congressos el concert de Chano Domínguez & Spanish Brass amb l'espectacle 'Puro de oliva'. 

Chano Domínguez no necessita presentació, la seua prolífica carrera internacional representant el flamenc és aval d'un artista complet en tots els sentits, i Spanish Brass representa el saber fer en la música de cambra al més alt nivell. Després d'una trobada a Seattle (EUA), on Chano va assistir a un concert del quintet, va sorgir la màgia necessària per a poder crear i projectar el nou espectacle 'Puro de oliva'. 

A més de la música que ha compost 'ex professo' per a aquest concert el mateix Chano Domínguez, el repertori es complementa amb arranjaments d'obres que Chano ha escrit per a altres artistes com Wynton Marsalis o Jerry González. Tot això fa d'aquest espectacle un perfecte ambaixador de la nostra cultura i de la nostra música. En tot l'espectacle comptaran amb la col·laboració especial de Pablo Domínguez al caixó flamenc. 

Les entrades dels diferents concerts que componen el festival poden adquirir-se en les taquilles de l'Auditori de Castelló i al Palau de Congressos de Peníscola, i, a més, en la pàgina instanticket.es, amb un preu entre 10 i 20 euros.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción