La rondalla de Carcaixent ofereix un concert a l’Ajuntament de València

18-7-2019 09:00h


Este dijous a partir de les 12h al Saló de Cristall. El Saló de Cristall de l'Ajuntament acull dijous 18 de juliol, el concert oferit per la Rondalla de Carcaixent, integrada per antics membres de diferents tunes o rondalles, així com de diverses orquestres o relacionats amb la música en general. L'actuació s'emmarca dins del cicle de concerts que l'entitat pública programa per a cada dijous i està oberta a tota la ciutadania.  


«Marcha de los acordeonistas», de George Bras; «Mi viejo San Juan», de Noel Estrada; «Carrascosa», de Jaime Teixidor; «Silencio», de Rafael Hernández;  y «Guadalajara», de Pepe Quizar són algunes de les peces que interpretarà l'associació musical de Carcaixent, dirigida per Antonio España.  


La Rondalla de Carcaixent compta amb molta història. El seu origen data de 1941 i des d’eixe moment la seua afició per la música de corda no ha desaparegut. A finals de 2015 la rondalla es va legalitzar i va passar a ser un associació musical. L'actual director de la rondalla, al seu torn, continua en actiu en Cuarentuna de Perits Insdustriales de València, Piccola serenata, Piccola Lírica i Tangbolero.  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción