L’Orquestra de València i el compositor de jazz Abe Rábade presenten Tránsitos al Teatre El Musical

11-7-2019 10:00h


Esta és la segona ocasió que la formació simfònica valenciana participa en el Festival de Jazz de València.L'Orquestra de València i el pianista i compositor de jazz Abe Rábade presenten demà, divendres 12 de juliol, l'espectacle Trànsits, projecte de fusió de música clàssica i jazz al Teatre El Musical (TEM). Esta serà la segona ocasió que la formació simfònica valenciana participa en el Festival de Jazz de València, després de l’actuació en Serenates, durant el passat 2 de juliol al Centre Cultural La Nau.  


Amb la direcció de Pablo Marqués, director principal convidat de l’Orquestra de Cambra Carpe Diem de Sant Petersburg, el concert d'orquestra simfònica i trio de piano jazz, conté quatre moviments que giren entorn de quatre composicions originals de Rábade. L'obra està escrita per l'orquestra en un llenguatge jazzístic, que el mateix compositor ha dut a terme amb la Real Filharmonía de Galícia. Així mateix, Rábade presentarà el seu nou treball Doravante.  


Abe Rábade, després de completar els seus estudis a Santiago de Compostel·la, va obtindre una llicenciatura cum laude en Composició de Jazz i Piano a la Berklee College of Music de Boston (EUA). Des de de 1996, dirigix un trio de jazz acústic, que està format per Pablo Martín Caminero al contrabaix i Bruno Pedroso a la bateria. Ha actuat en diferents festivals de jazz espanyols i ha fet concerts a París, Tolosa, Berlín, Munic, Kiel, Lausana, Porto, Lisboa, Madeira, Tànger, Boston, Nova York, Rochester, Cleveland, Birmingham, l’Havana, Hèlsinki i Salvador de Bahia, entre altres.  


La pròxima cita del XXIII Festival de Jazz de València tindrà lloc el proper dissabte 13 de juliol, amb la doble actuació al mateix escenari de la Jove Big Band de Sedajazz, al matí, i de Kyle Eastwood, a la vesprada. L’últim programa abans dels concerts gratuïts i a l’aire lliure als barris i pobles de València, que es desenvoluparan durant el mes d’agost, serà el pròxim dilluns 15 de juliol, amb l’actuació a La Rambleta de Paquito d’Rivera Septet.

Concert Abe Rábade

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción