El cor Les Veus de la Memòria actúa este dijous a l’Ajuntament de València

3-7-2019 13:00h


Serà a les 12 hores a l saló de cristall, dins del cicle Concerts dels Dijous.El Saló de Cristall acollirà dijous 4 de juliol, a les 12 hores, un concert oferit pel cor Les Veus de la Memòria, integrat per persones amb la malaltia d'Alzheimer que pertanyen a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de València (AFAV). Este recital, dirigit per Soledad Corachan i Jorge Sánchez, s'emmarca en el cicle de concerts dels dijous que l'Ajuntament programa per a tota la ciutadania.  


Entre les peces que interpretarà el cor, hi ha A tu lado, d'Habanera; Compadre Guilleri, Io sono un bambino, La vita è bella, de Nicola Piovani; Volver, de Carlos Gardel; Sevilla, de Miguel Bosé; Inolvidable, de Kayla Blackburn, Lyzz Zinn i Laura Beele; i Mamma Mia, d’ABBA. Com a pianista estarà David Barberá i com a percussionista, Roberto Moreno.  


Cor Les veus de la memòria


El cor Les Veus de la Memòria sorgix a principi de febrer de 2010 a iniciativa d'una estudiant que estava realitzant les seues pràctiques en AFAV i, en col·laboració amb el terapeuta musical del centre, comencen a formar el cor. Així mateix, els beneficis per als malalts que hi participen són nombrosos: estan més actius, amb millor humor, es treballa la memòria, el llenguatge, l'atenció i el ritme.    


Fins al moment ha oferit més de 50 concerts i està integrat per 48 malalts i les seues edats van des dels 55 fins als 92 anys. Tots són usuaris del centre de dia de l'associació i els usuaris es troben en estadis inicials i moderats de la malaltia, fins i tot algun dels integrants estan ja en estadis avançats.  


Les persones responsables del cor en este moment són la musicoterapeuta Soledad Corachan i el codirector Jorge Sánchez. Els assajos estan establits dins de les activitats del centre de dia de l'Associació de Familiars d'Alzheimer de València, i assagen una o dos voltes a la setmana. A més, tenen sessions de musicoteràpia tots els dies.  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción