El cor Mestre Serrano de Sant Antoni de Benaixeve ofereix un concert a l’Ajuntament de València

11-6-2019 12:00h


Serà este dijous a les 12.00 hores, al Saló de Cristall.Una representació del Cor Mestre Serrano de Sant Antoni de Benaixeve oferirà el proper dijous, 13 de juny, a les 12.00 hores, un concert al Saló de Cristall de l'Ajuntament, dins de la iniciativa del Consistori de cedir este espai a diferents grups per a oferir actuacions musicals de tota mena.  


El cor interpretarà les següents peces musicals: «Do re mi», «Edelweiss», «Aleluya», «1492 Conquista del paraíso», «Himno a la alegría», «Va pensiero», «O fortuna», «Bohemian Rhapsody» i «El brindis», entre altres. El concert estarà dirigit per Daniel Cavero Colombres, qui actualment és professor de piano, òrgan, llenguatge musical i anàlisi, així com president de l'Associació Aula Mestre Serrano per a la divulgació, estudi i desenvolupament de la música valenciana.  


El Cor Mestre Serrano naix en 2004 a Sant Antoni de Benaixeve gràcies als professors Daniel Cavero i Nilda Lutz. Durant els últims 15 anys, han presentat més de 160 concerts a la Comunitat Valenciana i han col·laborat amb diverses associacions solidàries com Caritas, Creu Roja i Campaners de València, entre altres.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción