La Societat Coral SAB de Riba-roja ofereix un concert a l’Ajuntament de València

5-6-2019 10:00h


Actuarà dijous a les 12.00 hores, al Saló de Cristall de l’edifici municipal.Una representació de la Societat Coral SAB de Riba-roja de Túria oferirà el proper dijous, 6 de juny, a les 12.00 hores, un concert al Saló de Cristall de l'Ajuntament, dins de la iniciativa del Consistori de cedir este espai a diferents grups per a oferir actuacions musicals de tota mena.  


Durant el concert, la societat coral interpretarà les següents peces musicals: «Maitia nun zirá», «Hymne a la nuit», «Mare vull casarme», «Enamorat de tu», «Lascia ch’io pianga», «Melodias antillanad», «La trompa i fill», «Tramussos d’Àfrica» i «Blue moon».           


La Societat Coral SAB de Riba-roja de Túria, que es va formar al setembre de 2009, té com a senyal d'indentitat un repertori de música sacra. La base de l'ONU a Quart de Poblet, la Catedral de València, el Palau de la Música, l'Hospital Clínic i el centre penitenciari de Picassent són alguns dels llocs en els quals la societat coral ha actuat.  


El concert està dirigit per Míchel Cervantes Vila, qui ha col·laborat com a instrumentista en l'Agrupació Simfònica de Vent de València, l'Orquestra Simfònica d'Astúries, la Banda Municipal de València i amb diverses bandes de la Comunitat Valenciana de música lleugera i jazz.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción