Recital de Jaume Vidal Zaragoza en Clemente Pianos

15-5-2019 10:09h


El pianista oferirà un concert dijous 16 de maig a les 19 horas en el qual interpretarà obres de Bach, Beethoven, Liszt y Esplá.Estudia al Conservatori Professional de Música de València amb Arturo Barba, acabant els seus estudis superiors al Conservatori Superior de Música de la mateixa ciutat. L'any 2011 estudia un curs de formació continuada d'un any amb la cap de departament de l'ESMUC Mª Jesús Crespo, a Barcelona. Més tard, realitza el Màster en Formació del Professorat d'Educació secundària, en l'especialitat de Música, a la VIU. Al 2018 cursa un màster d'Interpretació Pianística a la mateixa universitat, sota la tutela del mestre Brenno Ambrosini i és professor i cap de departament de piano al Conservatori Professional "Ciutat de Montcada", treballant després al Conservatori Professional “Mestre Tàrrega” de Castelló.


Durant tots aquests anys que ha portat una vida com a docent, no ha deixat d'estudiar, ha tingut  masterclass i cursos amb Mestres com Graham Jackson, Tomas Gilabert, Salvatore Spano, Xavier Barbeta, Xavier Pardo, Jesús María Gómez, i Jorge Blohm-Dahl entre molts altres. Realitza concerts al llarg de València i Catalunya, destacant alguns concerts com la "Nit de Piano" en la Setmana de la Música de Benetússer, tocant a l'auditori de Sant Celoni, a l'EMAC a Barcelona o acompanyant al "Cor Vivace" en nombrosos concerts, com en les festes de la Mercè a la Plaça Catalunya o als castings de tv3 del programa "oh happy day". Toca al Conservatori Professional de Catarroja, al de Montcada, en l'entrega de premis de la Federació Catalana de Voluntariat Social, etc... i repeteix molt sovint a Pianos Clemente tocant, entre altres, un concert de música contemporània a càrrec del professor Joseph Mardon, on estrena "3 peces per piano", una obra del compositor Luís Navarro-Valcarcel (2010) o fent una xerrada-concert titulada "Com escoltar música clàssica i no morir en l'intent" (2016).


Realitza concerts al llarg de 2018-2019 a Estudio 21 (València), La Barbera (Vila-joiosa), Centre Artístic de Montcada, o la Galleria Orlando (Catània) entre altres.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción