Les Arts presenta l’activitat didàctica ‘Detectius en l’òpera’

14-5-2019 09:00h


El diumenge 19 de maig hi ha programades dues sessions matutines d’aquesta activitat obertes al públic familiar.El Palau de les Arts ofereix aquesta setmana la seua activitat educativa més popular, ‘Detectius en l’òpera’, una iniciativa dins del projecte didàctic que té com a principal objectiu donar a conèixer als més joves el funcionament i l’estructura d’un teatre líric.  


El muntatge és una producció de les Arts en col·laboració amb La Farsería (Escuela del Actor). Estrenada en la temporada 2009-2010, es tracta de la primera producció que va utilitzar de manera simultània tots els espais de l’edifici.  


La visita dels més menuts al teatre comença amb un enigma: el concertino de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, Anastasio Galottin, ha desaparegut i el detectiu Römer Just busca el seu parador. Els assajos del pròxim concert estan prop i sense aquest no poden continuar avant.  


Xiquets i xiquetes hauran d’ajudar l’investigador en la seua comesa. Per a sorpresa de tots, el concertino ha sigut segrestat; l’autor de semblant malifeta no és un altre que el violinista Gilberto Victorio, que vol llevar a Anastasio el lloc de més jerarquia en l’orquestra.  


Els més menuts, de la mà del detectiu Römer Just i guiats per una sèrie de pistes, coneixen els diferents espais, corredors, terrasses i sales de representació, i, d’aquesta manera, aprenen també el funcionament i les necessitats d’un teatre d’òpera.  


En total, les Arts ha programat sis sessions de caràcter educatiu del dimarts 14 al dijous 16 de maig. El diumenge 19 l’enclavament cultural ha establit dues funcions familiars, obertes al públic general, a les 10.00 h i a les 12.00 h, amb preus de set euros per a xiquets de fins a dotze anys, i nou euros per a la resta d’assistents. Les sessions estan limitades a 90 participants, amb un màxim de 30 places d’adult.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción