L’Orquesta Sinfónica Nacional de Cuba actua a Llíria

13-5-2019 12:00h


L’Ajuntament col·labora en este concert que servirà per recaptar fons per a l’adquisició de material musical per a Cuba.La música i la solidaritat s’uniran de nou a Llíria amb el concert “Solano Sinfónico” que l’Orquesta Sinfónica Nacional de Cuba, acompanyada per la cantant de copla Pilar Boyero, oferirà a la Ciutat de la Música el pròxim dimecres 15 de maig, a les 20 hores, al teatre de la Unió Musical.              


La societat, la ONG Músicos Sin Fronteras i la Fundació Música per a la Vida, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, promouen este concert amb l’objectiu de recaptar fons per a la compra de material i instruments musicals per a Cuba. Per això, es posa a la venda una entrada solidària, al preu de 10 euros, que es podrà adquirir a les seus de la Unió Musical de Llíria, UGT Llíria i Consolat de Mar.              


En este concert, l’Orquesta Sinfónica Nacional de Cuba i Pilar Boyero, dirigits pel director titular Enrique Pérez Mesa, realitzaran un homenatge al mestre de la copla espanyola Juan Solano amb l’espectacle “Solano Sinfónico”, que presenta un repertori conformat per una selecció d’obres de l’artista i altres composicions de la música espanyola i cubana.              


L’Orquesta Sinfónica Nacional de Cuba compta actualment amb un total de 92 músics i, des de la seua creació l’any 1959, ha desenvolupat una àmplia tasca de difusió de la música cubana, llatinoamericana i universal en els més de 2.000 concerts que ha realitzat tant en l’àmbit nacional com en l’internacional. Durant els seus 60 anys de trajectòria, ha estat dirigida per algunes de les batutes més reconegudes del país com Zenaida Romeu, Iván del Prado, Elena Herrera, Guido López-Gavilán, Jorge López Marín,  o Leo Brouwer.    


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción