L’Orquestra de València ofereix un concert gratuït en la plaça de l’Ajuntament

15-4-2019 12:00h


Serà el pròxim dimecres 17 d’abril a les 20:30 hores.L'Orquestra de València torna a eixir de la seua seu, el Palau de la Música, per interpretar el pròxim dimecres 17 d’abril a les 20.30 hores i en l'esplanada de la plaça de l'Ajuntament, un Casual-Concert gratuït que començarà a les 19.30 hores. El concert de la formació simfònica valenciana porta per títol “Concert per a Zapata i orquestra” i, oferirà un repertori integrat per algunes de les millors peces del repertori operístic de tots els temps, així com del famós concert de Cap d’Any vienés. La regidora de Cultura i presidenta del Palau, Gloria Tello, ha volgut convidar a la ciutadania a gaudir d'este concert «amb molta qualitat, però divertit, informal i ple d'obres curtes i molt conegudes per totes i per tots, que sorprendrà tant els amants de l'òpera i la música clàssica com els qui s'acosten a elles per primera vegada».            


D'esta manera, l'espectacle serà conduït i cantat pel reconegut tenor José Manuel Zapata, amb arranjaments de Juan Francisco Padilla i els elegants codis d'humor de la direcció escènica de Paco Mir (Tricicle). Per al director del Palau, Vicent Ros, l'Orquestra de València «torna a la plaça de l'Ajuntament per oferir a les valencianes i valencians un concert molt especial, un nou Casual-Concert, que volem que revalide l'experiència en el mateix lloc fa dos anys, i que va ser un gran èxit».               


El públic assistent podrà escoltar del repertori líric les obertures de La Gazza Ladra i Guillermo Tell, les dos de Rossini, l'ària La donna e Mobile de Rigoletto i la marxa triomfal d'Aida de Verdi, així com els lieder Ich grolle nicht de Schumann i la famosa Nana de Brahms. Així mateix també s'interpretarà en la part simfònica el 4 moviment de la suite El Trencanous de Txaikovski, el 4 moviment de la Simfonia núm. 5 de Beethoven, Macarena Mozart de J.F. Padilla i una Peça curta de Zapata-Mir-Padilla. No faltaran marxes, poques i valsos de la família Strauss, típics del concert de Cap d'Any vienés com la Tritsch-Tratsch Polka,  Die Fledermaus i la Marxa Radetzki.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción