La Banda Municipal de València ofereix el primer concert del Festival Ensems

12-4-2019 16:00h


Del 2 al 12 de maig, tindrà lloc la 41a edició d’Ensems en diferents espais de la ciutat de València.La Banda Municipal de València ofereix aquest cap de setmana al Palau de la Música l’excepcional concert que fa de preludi al Festival Ensems, en què s’estrenarà l’obra ‘Tot l’enyor de demà’, del compositor valencià José Luis Escrivà, un encàrrec del festival. El concert tindrà lloc el diumenge 14 d’abril, a les 12.00 hores, a la sala Iturbi del Palau de la Música.  


Aquesta serà la tercera participació consecutiva de la Banda Municipal de València en Ensems i comptarà amb les sopranos Carla Sanmartín i Yasmin Müller, gràcies a la col·laboració del Departament de Cant del Conservatori Superior de Música de València. Cal destacar la importància de la integració de la Banda Municipal de València en la programació del Festival Ensems com a institució fonamental de la música valenciana que està completament compromesa amb la música de nova creació. El Festival Ensems, organitzat per la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, arriba a la seua 41a edició, del 2 al 12 de maig, amb una llarga llista de propostes sonores al voltant de la veu humana que tindran lloc en diferents espais de la ciutat de València.  


El Palau de la Música, com a institució coorganitzadora del festival, tindrà enguany un paper fonamental en el projecte i acollirà el gruix de la programació, juntament amb el Teatre Rialto i La Nau Centre Cultural de la Universitat de València. El cartell d’aquesta edició, que ha estat dissenyat per Patricia Bolinches, aprofundeix en aquesta relació entre la música i la veu humana, amb imatges de partitures gràfiques i recursos anatòmics.  


Tota la informació relacionada amb el Festival Ensems es pot consultar en la seua web http://ensems.ivc.gva.es


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción