L’ONCE dedica el cupó del 25 de març a la Banda Primitiva de Llíria

14-3-2019 10:00h


Amb motiu de la celebració del seu bicentenari.La Banda Primitiva de Llíria és la protagonista de la imatge del cupó de l’ONCE del pròxim 25 de març en l’any del bicentenari de la fundació de la banda civil més antiga d’Espanya. D’esta manera, la commemoració es difondrà en forma de sort i il·lusions per tota Espanya.    


“Per a la Banda Primitiva, és tot un honor que ser la imatge d’un dels cupons de l’ONCE” ha reconegut el president de la societat José Luis Pérez Veses. “És un reconeixement més pel bicentenari de la nostra societat i, a més, ens dóna l’oportunitat d’arribar a totes les persones d’Espanya, col·laborant en una entitat tant important i que aporta tants valors a la societat actual”.  


J. Manuel Pichel, el delegat Territorial de ONCE a la Comunitat Valenciana declara que “els cecs al llarg de la història hem viscut de la música, des de fa 80 anys dels cupons, hui unim totes dues formes de vida”.  


El cupó del 25 de març es posa a la venda, a partir del dijous 14 de març, a un preu d’1.5 euros. Per tal de facilitar la compra dels socis, sòcies i simpatitzants, la Banda Primitiva tindrà a la venda cupons tant a secretaria, com al bar de la societat.  


El Cupó Diari de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar “La Paga” de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros. Tindran premi de 500 euros els números anterior i posterior a l'agraciat; i premi de 200, 20, i 6 euros a les quatre, tres i dues últimes xifres, respectivament, del cupó premiat. Així com reintegraments de 1,5 euros a l'última i primera xifra.  


Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors de l'ONCE. Com   sempre,   gràcies al  Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar el número que més li agrade. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de Jocs ONCE (www.juegosonce.es), i establiments col·laboradors autoritzats.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción