Saül Gómez Soler dirigirà la Música Vella de Xàtiva

13-3-2019 10:00h


Oferirà el seu primer concert com a titular el pròxim 30 de març en un concert conjunt amb la Banda Municipal de Lleida en el Gran Teatre de Xàtiva.El director i compositor Saül Gómez Soler assumeix la titularitat de la banda simfònica de la Societat Musical la Primitiva Setabense, la qual ha confiat en el músic d’Ontinyent per a la direcció de la seua agrupació principal.


El nou director de la banda de la “Música Vella” és Professor Superior de Música Llicenciat en Percussió i Composició pel Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. Ho és també en Direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.


Ha estudiat direcció de banda a la ISEB a Trento (Itàlia) amb Jean Cober, Felix Hauswith, Carlo Pirola i Franco Cesarini. Ha dirigit diverses formacions bandístiques, dirigint tant a Espanya com diferents parts d’Europa (Salzburg, Innsbruck, Praga, Berlín, Munic…). Entre aquestes formacions es troba la Jove Banda Simfònica de la FSMCV, de la qual va ser director artístic durant 2018. També ha dirigit a prestigiosos solistes internacionals com Vasko Vasilev, Pacho Flores, José Franch, Francesca Calero, Luís González, Roberto Turlo, Juan Lago o Pablo Zinger, estrenant obres d’autors com Bernardo Adam Ferrero o Andrés Valero.


El director ontinyentí agafa el testimoni de Paco Sánchez Roca al capdavant de la “Música Vella” i oferirà el seu primer concert com a titular en el concert que tindrà lloc el pròxim 30 de març en el Gran Teatre de Xàtiva, en el qual també prendrà part la Banda Municipal de Lleida .


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción