Cristina Blasco improvisa al Palau sobre grans temes tradicionals del jazz

12-3-2019 16:00h


 Este dimecres a las 20 hores, nova cita del cicle “Jazz a Poqueta Nit”.Cristina Blasco protagonitzarà demà dimecres la nova cita del cicle “Jazz a Poqueta Nit” del Palau de la Música, per interpretar a la Sala Rodrigo el seu concert “Com un gust meu”. La cantant valenciana, que va presentar este projecte en la XXII edició del Festival de Jazz del Palau, a la plaça de Patraix de València i dins del cicle “Jazz als barris”, repassarà els temes d’este treball, que es caracteritza per fer adaptacions al valencià de les lletres originals de temes tan coneguts com Misty (Tot és gris), Autumn Leaves (Les fulles mortes), Cheek to cheek (Ballem juntes) o The shadow of your smile (L'ombra del teu somriure), entre altres. D’esta manera i acompanyada pel pianista Ricardo Belda, el contrabaix  Lluís LLario i el bateria Felipe Cucciardi, interpretarà noves versions d'estos clàssics, que adquirixen una nova musicalitat contemporània i on els arranjaments originals, donen pas a la improvisació que està present en tots els temes del repertori. El públic assistent podrà recordar amb "Com un gust meu", cançons tradicionals del gènere jazz, ara actualitzades, que seduïxen a l'oient i interpretades en valencià.                 


Cristina Blasco, que fa més de vint anys que es dedica al jazz vocal, compagina la seua activitat com a cantant amb la docència, donant classes de cant modern i tècnica vocal. Ha cantat amb artistes consagrats com Chano Domínguez, Celia Cruz, Joao Bosco o Arturo Sandoval. Ha treballat també amb Ricardo Belda, Joan Soler, David Pastor i  Toni Belenguer, entre altres. Com a vocalista de la Big Band, ha col·laborat en diferents gires amb Sedajazz, Enjazzats, Jazzbona i En Clau de Jazz.  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción