La Generalitat impulsarà projectes d’internacionalització de la música edetana

11-2-2019 11:00h


L'alcalde Manolo Civera i representants de la Banda Primitiva, la Unió Musical i la Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans, han visitat el Palau.Representants de Presidència de la Generalitat Valenciana van rebre a l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i als representants de la Banda Primitiva, la Unió Musical de Llíria i la Banda UDP Llíria-Camp de Túria-Serrans per abordar diferents projectes comuns amb l’objectiu de promocionar la música valenciana, prenent la ciutat de Llíria com a referent.              


Durant la visita, la delegació edetana es va reunir amb el director territorial de Presidència, Francisco Molina, i el subsecretari de Presidència, Emili Josep Sampío; amb qui van tractar diferents estratègies per internacionalitzar nostres societats musicals amb el suport de la Generalitat.             


Segons el primer edil edetà, esta recepció “mostra el suport i reconeixement del Govern valencià cap a les nostres tres societats. La seua trajectòria musical és una garantia d’èxit que ha fet que el Consell les haja triat per encapçalar els projectes de futur que hui hem iniciat. Esta visita referma, una volta més, les excel·lents relacions entre el Consell i l’Ajuntament de Llíria en el projecte comú d’internacionalitzar la música valenciana”.  


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción