La FSMCV impulsarà la innovació de les societats musicals mitjançant un conveni amb Las Naves

11-2-2019 10:00h


L’entitat ha realitzat este cap de setmana la reunió de la seua Junta Directiva en este espai de la ciutat de València.La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha celebrat este cap de setmana la reunió de la seua junta directiva en el centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament de València, un primer pas de l’acord de col·laboració que se signarà entre Pedro Rodríguez, president de la FSMCV, i Francisco Potenciano, director gerent de Las Naves. Un acord entre totes dues institucions per impulsar la innovació en l’àmbit musical de la Comunitat Valenciana i de les seues societats musicals, recentment declarades Bé d’Interés Cultural Immaterial (BIC).


Aquesta trobada de la nostra junta directiva en Las Naves ha sigut un primer pas per a acostar postures, conéixer les nostres realitats i veure línies on podem sumar sinergies per a estudiar totes les línies de col·laboració possibles, així com el tipus d’activitats que podem realitzar en comú, amb el centre de referència en innovació de la Comunitat Valenciana. Estem segurs que serà de gran valor per a les nostres Societats Musicals”, ha declarat Pedro Rodríguez.


D’altra banda, el president de la FSMCV ha comentat que un altre dels motius pels quals la junta directiva ha celebrat aquesta reunió fora de les seues instal·lacions és perquè la Federació continua sense seu adequada per a l’activitat que realitza fins que es duga a terme la rehabilitació de l’Alqueria Julià, de la qual estan encara pendents d’aprovació els tràmits necessaris per part de l’Ajuntament de València.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción