‘El nom’, del Teatre Micalet, i el grup de música Tardor, es podran veure al Teatre Arniches d’Alacant

8-2-2019 10:00h


‘El nom’ és una adaptació valenciana i en valencià de l’obra escrita pels francesos Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière, que està dirigida per Joan Peris i interpretada per Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Ferran Gadea, Cristina Garcia i Ximo Solano.  El Teatre Arniches d’Alacant de l’Institut Valencià de Cultura programa el divendres 15 de febrer una representació de l’obra de la companyia Teatre Micalet ‘El nom’, i un concert del grup valencià Tardor el diumenge 17 de febrer.   


‘El nom’ és una adaptació valenciana i en valencià de l’obra escrita pels francesos Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière, que està dirigida per Joan Peris i interpretada per Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Ferran Gadea, Cristina Garcia i Ximo Solano.  Una comèdia divertida en la qual un enfrontament sense importància farà esclatar els vertaders conflictes entre els protagonistes. Una crítica àcida i amb molt d’humor de les convencions socials que ha obtingut un gran èxit de públic a tot arreu on s’ha representat.  


Per altra banda, el grup Tardor presentarà a Alacant el seu últim treball discogràfic, ‘Patraix’, un disc que suposa un punt d’inflexió en la trajectòria d’aquest grup de la ciutat de València; una evolució amb vocació de trencament, una tesi renovada sobre la música i el lloc que hi volen ocupar, un espai on volen fer arrels.   Es tracta d’un canvi que es manifesta en lletres més concretes i assertives i en un so en què les guitarres abaixen el volum i el tempo per a apropar-se a un pop amb més matisos, més seré i més jovial que en els exitosos discos anteriors, com ara ‘Una ciutat invisible’ o ‘Revolució de l’estat latent’.   

El nom al Teatre Arniches.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción