Gregory Kunde debuta al Palau de la Música de València amb la Cançó de la terra de Mahler

8-2-2019 09:00h


Amb la contralt Zandra MacMaster i la direcció de Ramón Tebar.El tenor Gregory Kunde debutarà al Palau de la Música de València hui divendres en abonament i demà dissabte en concert extraordinari. Es tracta d’una de les veus més importants de l’escena internacional que faltava per visitar l’auditori valencià. Cantarà Das Lied von der Erde (La Cançó de la Terra) de Gustav Mahler, amb l’Orquestra de València i la contralt Zandra McMaster sota la direcció de Ramón Tebar. Es tracta d’una obra estrenada a Munic el 1911, amb sis cançons musicades pel compositor i basades en un llibre d’antics poemes xinesos. Un programa on també es podrà escoltar l’Adagio de la Simfonia núm. 10 de l’autor austríac. Prèviament Pablo Font de Mora Sainz oferirà una xarrada introductòria sobre esta obra mahleriana, a la Sala Lucrecia Bori i dins del cicle “Paraules de Música”. La visita de Kunde s’unix a altres grans tenors programats en la temporada general d’abonament, com la  ja efectuada de Piotr Beczala el passat 30 de novembre o la de Juan Diego Flórez el proper 12 de maig.              


Kunde ha sigut nomenat Millor Cantant Masculí de l’Any en els International Opera Awards i és considerat com un dels cantants més complets de l'escena operística actual, actuant amb regularitat en els més importants teatres d'òpera de tot el món, al costat de les millors orquestres i directors.  Aclamat al llarg de la seua carrera per les seues interpretacions de rols del bel cant italià i francés, en els últims temps s'ha forjat un gran prestigi en el repertori verdià i en altres papers dramàtics. Ha aconseguit la singular distinció de ser l'únic tenor de la història recent a interpretar tots dos Otello, el de Rossini i el de Verdi, en la mateixa temporada. Entre les seues actuacions més destacades s’inclouen teatres tan prestigiosos com La Scala, La Fenice, Liceu, Theater an der Wien, Concertgebouw, Teatre Real, Arena de Verona, Covent Garden, BBC Proms, Dresden i Wiener Staatsoper. Zandra McMaster ha cantat  amb la Simfònica de la BBC de Londres, Filharmonia de Praga, filharmòniques de la BBC, Hèlsinki i Armènia i simfòniques de Berlín i Budapest, entre altres. Ha cantat en nombroses ocasions amb la soprano Edita Gruberova.

Gregory Kunde. credit Chris Gloag.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción