El Certamen Internacional de València homenatjarà a la Primitiva de Llíria pels seus 200 anys d’història

7-2-2019 09:00h


El Clarín participarà fora de concurs.La Banda Primitiva de Llíria rebrà l’homenatge del món musical valencià i de la ciutat de València, en la 133a edició del Certamen Internacional de Bandes Ciutat de València. L’organització de la competició rendirà tribut a la banda civil més antiga d’Espanya el pròxim 21 de juliol, durant la competició de la Secció d’Honor del CIMB València.


I és que l’organització del Certamen Ciutat de València ha acordat que el Clarin participe fora de concurs el pròxim 21 de juliol en el Palau de la Música, realitzant un homenatge a l’única banda que ha aconseguit guanyar la competició en els tres segles d’història del CIBM València.  


“Es tracta d’un homenatge únic, que no s’ha realitzat a cap altra banda en la història d’esta il·lustre competició” ha explicat el president de la Banda Primitiva, José Luis Pérez Veses. “La intenció de la societat era inscriure’s per competir en el certamen del 2019, però al barallar-se esta possibilitat i al tractar-se d’un fet singular, a l’altura de la nostra societat, no vam deixar-la passar”.


D’aquesta manera, la Banda Primitiva actuarà en la Secció d’Honor, amb un repertori que s’està tancant i sense un límit d’integrants de l’agrupació. En esta fita, l’organització de l’esdeveniment entregarà un pergamí commemoratiu “per la destacada activitat artística de la societat durant els últims 200 anys”. L’homenatge del Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València se suma al llistat de reconeixements que diferents institucions brindaran a la bicentenària agrupació, com el reconeixement de les Corts Valencianes o la possible concessió de la Medalla al Mèrit Cultural de les Belles Arts, que atorga el Ministeri de Cultura.


“És un any de celebració i de disfrutar dels 200 anys d’història de la nostra societat. Som un referent musical, que contem amb el reconeixement de les institucions. Este homenatge del certamen servix per constatar, una volta més, el respecte i admiració de la resta del món musical i cultural a la nostra societat” ha conclòs el president.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción