Alumnes del Conservatori Superior de Música de València ofereixen un concert al Saló de Cristall de l’Ajuntament

6-2-2019 10:00h


Serà demà dijous dins del cicle organitzat per l’Ajuntament.Els tradicionals Concerts de Dijous que cada setmana es fan al Saló de Cristall de l’Ajuntament de València tornen a comptar amb una representació d’estudiants del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. L’alumnat d’este centre va ser també protagonista de l’últim recital, el passat 24 de gener, amb obres de compositors com ara Giuseppe Maria Cambini, György Ligeti, Heitor Villa-Lobos, David Maslanka i Anton Dvorak, dins de la iniciativa de l'Ajuntament de cedir este espai a diferents grups per oferir actuacions musicals de tota mena.  


En esta ocasió, els joves músics interpretaran peces de Wolfang Amadeus Mozart, Malcolm Arnold, Claude Debussy, Anton Dvorak i Juan José Colomer.  


El Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València va ser fundat per la Reial Societat Econòmica d'Amics del País de València al 1879 i és el més antic de la Comunitat Valenciana.

El públic recolza estos concerts.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción