Estes són les bandes que participaran enguany en el Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”

6-2-2019 09:00h


Ahir es va fer el sorteig que ha determinat la selecció de 17 agrupacions de dos continents.Un total de 17 societats musicals de Sud-amèrica i Europa participaran en la 133 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”, que se celebrarà al Palau de la Música del 18 al 21 de juliol de 2019. Este ha estat el resultat del sorteig de les 21 agrupacions musicals inscrites inicialment, que ha estat presidit per la regidora de Cultura, presidenta del Palau de la Música i del Comité Organitzador del concurs, Gloria Tello.   


Entre les diferents seccions que oferix el festival (honor, primera, segona i tercera) estaven inscrites 21 Bandes, 9 de la Comunitat Valenciana, 8 de la resta del territori nacional, i 3 estrangeres de Colòmbia, Portugal i Bèlgica. Després del sorteig, les diferents seccions tindran 8 bandes de la Comunitat Valenciana, 6 de la resta  de l’estat, d’Albacete, Madrid, Ciudad Real, A Coruña, Tenerife i Toledo, i les 3 de l’estranger citades anteriorment.  


Secció Tercera: Banda de Música de Pozohondo (Albacete), Banda Municipal de Música de Morata de Tajuña (Madrid), Banda Sinfónica de Paipa (Colòmbia), Unió Musical d'Algímia (València), Amc Banda de Música de Puertollano (Ciudad Real)  i Unió Musical Centre Històric de València (València).  


Secció Segona: Banda Uniao Musical Paranense (Portugal), Unió Musical Alqueriense (Castelló),  Fundación Musical Manuel de Falla de Illescas (Toledo), Centre Artístic Musical de Xàbia (Alacant), Agrupación Artístico Musical La Candelaria (Tenerife) i Banda de Música Cultural de Teo (A Coruña).  


Secció Primera: Unión Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo (València), Koninklijk Harmonieorkest Vooruit Harelbeke (Bèlgica) i  Sociedad Musical "La Paz" de Sant Joan d'Alacant (Alacant).  


Secció d’Honor: Societat Unió Musical Alberic (València) i Societat Musical Lira Castellonera (València).  


Durant el sorteig, s’han entregat a les agrupacions participants les partitures de les obres obligades. Estes partitures són Los últimos días de Troya de David Rivas, per a la secció tercera; Brigantia dels vents de la compositora argentina Eva Lopszyc, per a la segona; La rosa del desierto de Martínez Gallego per a la primera i, Soulful Stones de José Suñer per a la secció d'honor.  


www.cibm-valencia.com


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción