El pianista Vittorio Forte ofereix este dijous un concert al Centre Cultural de Picanya

5-2-2019 13:00h


S’emmarca en la VIII Temporada de Concerts 2018/2019 que organitza la Societat Filharmònica Música i Art de Picanya.El que serà el quart concert d’esta VIII Temporada Internacional de Concerts estarà a càrrec del pianista Vittorio Forte que interpretarà en primer lloc les 12 Variacions sobre "La folia" en re menor Wq. 118/9 de C. P. E. Bach i continuarà amb la Sonata en si menor op. 40 n. 2 de M. Clementi. A continuación es podrá escoltar la  Fantasia sobre "La Forza del Destino" de G. Verdi de G. Martucci i les Variacions sobre un tema de Corelli op. 43 de S. Rachmaninov.  


Considerat un dels pianistes més importants de la nova escola pianística italiana i premiat al Gran Premi Valdo Perlemuter, Vittorio Forte ha participat en concerts i emissions radiofòniques a Europa i els Estats Units. Les seues gravacions per a segells com Lyrinx, Aevea o Odradek li han valgut el reconeixement de la premsa internacional així com una nominació als IMCA 2014.  


Com és ja habitual en les activitats de la Societat Filharmònica “Música i Art”, el públic podrà gaudir d’un xicotet col·loqui amb el pianista en acabar el concert.  


La VIII Temporada de Concerts continuarà el 28 de febrer amb la guitarra de María Camahort i Carles Marigó al piano i el 4 d’abril serà el torn de la cantant Èlia Casanova junt a Alfred Fernández (vihuela).  


La presència d'intèrprets locals també és una característica d'aquesta Temporada, per això el 9 de maig oferirà un concert Alexandra Catalá (saxofon) al costat de Takahiro Mita (piano).  


El vuitè i últim dels concerts de la Temporada se celebrarà el 6 de juny i servirà per presentar la segona edició del Festival dels Horts. Leticia Moreno (violí) i Antonio Galera (piano), actuaran en Vila Rosita-Hort de Montesinos, enclavament que acollirà del 18 al 20 d'aquest mateix mes l'esmentat Festival.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción