L’Orquestra de València interpreta Mural de Francisco Coll, compositor resident del Palau de la Música

1-2-2019 09:00h


El creador valencià acaba de rebre el prestigiós premi al millor compositor dels ICMA.L’Orquestra de València interpretarà hui divendres l’obra Mural de Francisco Coll en un concert que suposa la seua  presentació al públic valencià com a compositor resident del Palau de la Música. A més, Coll acaba de rebre el premi al millor compositor en els reconeguts International Classical Music Awards (ICMA), que reconeix als discos i músics que han destacat al llarg de l’últim any. Tant la presidenta del Palau, Gloria Tello, com el Director, Vicent Ros i el titular de l’Orquestra de València, Ramón Tebar, han volgut felicitar al compositor valencià per este important premi, que segons Tello “consolida encara més la seua projecció internacional, ens aproxima cap a eixa l'excel·lència que volem i desitgem per a la nostra orquestra i, al mateix temps, ens permet avançar en posar en valor als nostres professionals”.              


Amb la direcció d’Alexander Shelley que debuta a l’auditori valencià, la formació simfònica valenciana també interpretarà la “Simfonia concertant per a vents” de Wolfgang Amadeus Mozart, on intervindran solistes de vent de la mateixa Orquestra com el clarinetista Enrique Artiga, la trompa María Rubio, el fagot Juan Sapiña y l’oboista Roberto Turlo. Per a concloure es podrà escoltar la Simfonia núm. 1 de William Walton, que és considerada com una de les simfonies més importants i transcendentals britàniques.              


Alexander Shelley és Director Associat de la Royal Philharmonic i va succeir a Pinchas Zukerman com a Director de Música de la Orquestra del Centre Nacional d’Arts de Canadà en 2015. Fill de cèlebres pianistes de concert, va nàixer a Londres i va estudiar violoncel i direcció a Alemanya, guanyant el primer premi per unanimitat del Concurs de Directors de Leeds el 2005. En agost de 2017, va finalitzar com a titular de la Simfònica de Nürnberger i ha dirigit a l’Orquestra Gewandhaus de Leipzig, Deutsche Symphonie-Orchester Berlin, Orchester de la Suisse Romande, Filharmònica d’Estocolm, entre altres.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción