Ja es coneixen les bandes participants en el Certamen de la Diputació de València

11-1-2019 10:00h


Ahir dijous es va fer el sorteig de les agrupacions que actuaran els pròxims 18 i 19 de maig.El passat 10 de gener es va fer el sorteig de les bandes inscrites en esta edició del Certamen de Bandas que convoca la Diputació Provincial de València. Així, en la Secció Especial intervindrà en solitari el Centre Artístic Musical Santa Cecília de Foios i en la Primera, també en solitari, la Banda Juvenil de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera. Les tres bandes participants en la Secció Segona seran la Unió Musical Santa Cecília de Canals, l’Associació Cultural Tot per la Música d'Ontinyent i el Centro Instructivo Musical Santa Cecilia de Yátova. Cinc agrupacions prendran part en la Tercera categoria: la Unió Musical de Xeraco, la Societat Joventut Musical de Quart de les Valls, la Banda Jove de la Unión Musical de Godelleta, l’Associació Música Jove de València i l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís de València. Finalment, en la Secció Quarta participaran l’Agrupació Musical Jove de Manuel, la Societat Artística i Cultural Unión Musical de Benetússer i la Unió Musical d’Algímia.


Les bandes que participen en la Secció Especial hauran d’interpretar 1889 La Filarmónica de José Salvador González Moreno, mentres que las que ho facen en la Secció Primera posaran en el faristol Los cuatro jinetes del apocalipsis de Hugo Chinesta. En la Secció Segona l’obra obligada correspon a Díptico Sinfónico de Salvador Chuliá Hernández. El catàleg de composicions obligatòries es completa amb Via Augusta de José María García Montalt per a les bandes de Secció Tercera i Sait de Rafael Giner Estruch per a les de Secció Quarta.

Banda participant en el certamen.

Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción