El cicle de música d’orgue continúa al Palau de la Música

11-1-2019 09:00h


Arturo Barba oferirà un concert el pròxim 19 de gener.Nova cita del cicle “Orgue al Palau” amb la visita de l’organista valencià Arturo Barba, que proposa el concert Bach i el seu temps, en el qual es podrà escoltar les cèlebres tocates, fantasies i fugues i, altres obres mestres del geni barroc alemá Johann Sebastian Bach. Un programa en el qual també interpretarà obres de grans compositors alemanys del seu temps com ara Dietrich Bustehude, Nicolaus Bruhns i Johann Pachelbel.


Arturo Barba desenvolupa una intensa activitat concertística que li porta a impartir màster classes i a realitzar recitals a Holanda, França, Portugal i Itàlia, així com a ser convidat assidu dels principals festivals espanyols: Múrcia, Sant Sebastià, Madrid, València, Valladolid, Sevilla, Saragossa, Conca, Marbella, Toledo, Ciudad Real, Navarra, Mallorca, Terol, Castelló, Alacant, entre altres. 


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción