Les Arts i l’Auditori de Castelló acullen obres de Mahler, Barber i Schubert dirigides per Roberto Abbado

Jdl

8-1-2019 14:25h


  ·      L’Orquestra de la Comunitat Valenciana, amb la soprano Elin Rombo com a solista, inaugura amb aquest programa l’oferta simfònica del centre d’arts en 2019


·      El director musical de les Arts realitza la seua primera incursió a l’auditori de la capital de la Plana el diumenge 13 de generRoberto Abbado es troba immers en els assajos del concert que l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), acompanyada per la soprano sueca Elin Rombo, oferirà aquest cap de setmana a València i a Castelló.  


El dissabte 12 de gener, a l’Auditori del Palau de les Arts, i el diumenge 13, a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló –on el mestre milanés dirigeix per primera vegada–, l’OCV reprén l’activitat simfònica en 2019 amb pàgines de Mahler, Barber i Schubert.  


Amb la soprano sueca Elin Rombo com a solista, la formació titular de les Arts interpreta la ‘Quarta’ de Mahler, una de les més breus del repertori simfònic del músic bohemiaustríac, i la rapsòdia per a soprano i orquestra ‘Knoxville: Summer of 1915’ del nord-americà Samuel Barber. La ‘Tercera simfonia’ de Schubert, que va compondre amb tan sols 18 anys, tanca el programa.  


El concert de Roberto Abbado és l’única cita simfònica del titular de l’OCV en la temporada 2018-2019, en la qual, no obstant això, s’erigeix com a principal batuta en l’orquestra de les Arts amb tres títols d’òpera: dues incursions en el repertori verdià: ‘I masnadieri’ i ‘Rigoletto’, a més de ‘Lucia di Lammermoor’, de Donizetti, compositor fetitxe del director.  


La soprano Elin Rombo, que debuta a les Arts amb aquest concert, desenvolupa la seua carrera als principals teatres i auditoris del nord d’Europa, amb invitacions de places de referència com la Staatsoper Unter den Linden de Berlín, l’Opéra National de París o el Festival de Salzburg i treballs amb batutes com ara Sir Colin Davis, Riccardo Muti, Ingo Metzmacher i Daniel Harding.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción