Els premis ‘Maria de Luna’ i ‘Teodor Llorente’ marquen l’agenda cultural i musical poblana

15-12-2018 10:00h


La Jazzbona Big Band li retrà un homenatge a la cantant Ella Fitzgerald amb la cantant Eva Romero.El mes de novembre ens diu adéu i, a la Pobla de Vallbona, ja es preparen les activitats culturals de desembre. Per damunt de la resta destaca la sisena edició dels premis 'Maria de Luna', el més prestigiós guardó del municipi; enguany, eixa jornada estarà amenitzada per la Jazzbona Big Band que, juntament amb la cantant Eva Romero, li retrà un homenatge a la cantant Ella Fitzgerald (com ja es va fer amb Frank Sinatra).


A més, de l'1 al 21 de desembre serà possible presentar les obres que competiran en la XIV edició dels Premis Literaris 'Teodor Llorente' (amb dues modalitats: poesia i novel·la negra). Es tracta d'una iniciativa que naix amb voluntat de ser un referent en la nostra llengua, comptarà amb un jurat de luxe, serà publicat per l’editorial ‘Vincle’ i presentat a diverses Fires del Llibre (incloent-hi la de València).


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción