Un espectacle de flamenc teatralitzat culmina un projecte d’inclusió social del poble gitano

6-12-2018 13:00h


“Som Cabanyal” es podrà vore a l’escenari del Teatre El Musical este dissabte 8 de desembre a les 20:30 hores.Més de 40 xiquets, xiquetes i joves, la majoria d'ètnia gitana, participen en «Som Cabanyal», un espectacle de flamenc teatralitzat que omplirà l'escenari del Teatre El Musical dissabte que ve, 8 de desembre, a les 20.30 hores. Amb este muntatge «es culmina un projecte que pretén acabar amb els estereotips del poble gitano i posar en valor els seus joves talents oferint-los una experiència professional per mostrar el fruit del seu aprenentatge extraescolar junt a intèrprets com Montse Cortés, Manuel Reyes o Agustín Carbonell «El Bola», entre altres figures».


Dirigit per la deixebla del ballarí Antonio Gades, la coreògrafa Eva Moreno, és la gala final del projecte A Quelar! de la companyia Extremus Dansa, que amb la col·laboració del Teatre El Musical, ha desenvolupat un programa de formació gratuïta en ball flamenc, caixò, guitarra, so i llums per a xiquets, xiquetes i joves d'ètnia gitana del barri del Cabanyal.


Després de finalitzar l'espectacle es projectarà un documental de 10 minuts de durada sobre el desenvolupament artístic dels integrants del projecte.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción