Cristina Fornet, nova presidenta comarcal de la FSMCV per a la Safor

5-12-2018 10:24h


Ha sigut triada per les 32 societats musicals que formen la comarcaLas 32 sociedades musicales de la comarca.Les Societats Musicals de la comarca La Safor-La Valldigna han celebrat eleccions i han votat com a nova presidenta comarcal a Cristina Fornet. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.


Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s'han celebrat després de la votació, el passat 6 d'octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.


Cristina Fornet, que des de l'any 1984 forma part de l'Agrupació Artístic-Musical Santa Bàrbara de Piles, ha sigut triada pel 70% dels vots a favor. “És per a mi un gran honor poder ser presidenta comarcal de la FSMCV de La Safor-La Valldigna. Significa una gran satisfacció, a nivell personal, perquè sóc músic des dels 9 anys i directiva des dels 18. En la meua família hi ha un gran arrelament de tradició musical, sent ja la quarta generació de músics”, ha declarat Fornet.


I ha afegit: “serà un plaure poder treballar per i per a les i els músics del meu poble, comarca i Comunitat, fent que aquesta nova etapa siga de les més dinàmiques per les quals han passat les agrupacions musicals”.


Actualment, La Safor-La Valldigna compta amb 32 Societats Musicals. Des de la FSMCV s'ha destacat que disposar d'una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d'activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l'objectiu d'implicar en elles al major nombre possible d'actors socials. 


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción