L'Orquestra Filharmònica Martin i Soler torna a l'Auditori de Castelló

27-11-2018 09:00h


Oferirà un concert el pròxim dissabte 1 de desembre sota la direcció de la seua titular Carmen Más-Arocas.L'Orquestra Filharmònica Martin i Soler de València torna a l'Auditori de Castelló per a oferir un nou concert. Sota la direcció de Carmen Más-Arocas, la seua directora titular, la formació tornarà a interpretar la Simfonia número 3, Epidèmia silenciosa, del compositor de Silla Andrés Valero-Castells. Una obra que fa referència a la malaltia de l'Alzheimer i que l'autor valencià va dedicar a la seua mare, qui lamentablement va patir-la.


Orquestra Filharmònica Martín i Soler de València
L'Orquestra Filharmònica Vicente Martín i Soler de València, és al seu torn orquestra resident de Mentoring Music Matters (MMM), projecte portat avant gràcies a la il·lusió d'un grup de professionals que tenen en comú les ganes d'ajudar i guiar a joves músics i les seues famílies, col·laborant amb grans professionals nacionals i internacionals de l'altura de Mirella Vedeva, Javier Sapiña, BernardoCXifres.... Entre les actuacions més recents, cal destacar l'oferida en el Palau de València al costat del Quartet de Trompes MMM & Stomvi. 

L'Orquestra, que ha sigut seleccionada per a formar part d'orquestres residents del Concurs Intercentros Melòman, està formada per joves estudiants de música, universitaris o intèrprets que exerceixen altres activitats professionals, continuant així d'una manera altruista el desenvolupament de la seua vocació musical. 


Més informació.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción