La Jove Banda Simfònica de la FSMCV inicia la seua primera gira per França

7-11-2018 18:14h


Aquesta acció és fruit del conveni signat entre la FSMCV i Turisme Comunitat Valenciana per a divulgar la música popular valenciana com a valor turístic de la Comunitat


La unitat artística està formada per una selecció de músics d'entre 18 i 28 anys i és dirigida en 2018 per Saül Gómez Els concerts, en els quals s'interpretaran obres de compositors valencians, se celebraran en Perpignan, Setè, Castelnau-li-lez i PennautierLa Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) realitzarà del 9 al 12 de novembre la seua primera gira pel Sud de França.


Aquesta activitat és fruit del conveni de col·laboració signat per la FSMCV i Turisme Comunitat Valenciana que té l'objectiu de divulgar la tradició musical com a valor turístic de la Comunitat.


Aquest acord es va signar en 2017 amb la finalitat d'incorporar també a les Societats Musicals de les tres províncies en l'agenda turística dels municipis, fet que s'ha vist reforçat pel seu reconeixement com BIC. Al costat d'açò, les Societats Musicals també han sigut incloses sota la marca Mediterranew Musix, engegada per la Turisme Comunitat Valenciana per a la promoció de les activitats musicals a la Comunitat. “Aquesta gira per França de la nostra Jove Banda Simfònica, de mà de Turisme Comunitat Valenciana, suposa obrir a la resta d'Europa nostres Societats Musicals, acostar-los una part fonamental del nostre patrimoni cultural i que coneguen de primera mà un altre atractiu turístic de les tres províncies com és la música popular de la Comunitat que, a més, ha sigut recentment declarada BIC”, afirmat Pedro Rodríguez, president de la FSMCV.


La gira pel sud de França de la Jove Banda Simfònica, que forma part de la línia estratègica d'internacionalització de la FSMCV, comprèn una sèrie de concerts en auditoris i espais emblemàtics de les ciutats de Perpignan (9 de novembre), Setè (10 de novembre), Castelnau-li-lez (11 de novembre) i Pennautier (12 de novembre). El repertori escollit per a aquesta gira té com a finalitat difondre la música pròpia mitjançant la interpretació de conegudes peces del repertori bandístico, així com obres de compositors valencians actuals, de prestigi nacional i internacional, com Bernardo Adam Ferrero, Saül Gómez o José Rafael Pascual Vilaplana, entre uns altres.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción