Novelda: La UM L'Artística prepara Santa Cecilia i presenta la seua revista

5-11-2018 18:33h


L'entitat noveldense es prepara per als actes de Santa Cecilia amb activitat musical i presentació de la seua revistaCom cada mes de novembre arriba la festa de la música al voltant de la celebració de la seua patrona: Santa Cecilia. 


El divendres 9 de novembre a les 20 h. es presentarà la revista que publica l'entitat noveldense i que arreplega la intensa activitat musical i social al llarg de l'últim any. 


La revista ha sigut dirigida per segon any per Manuel González Navarro i la portada ha sigut realitzada per Alicia Boyer. cal destacar que la banda noveldense té previst eixir al carrer per a realitzar el cercaviles que recorrerà la nostra ciutat per Maestro Ramis, Ruperto Chapí o el Parc de la Unió Musical L'Artística el pròxim 17 de novembre a partir de les 19.30 i el colofó serà el concert que la banda musical oferirà el dia 24 de novembre a les 19 h. en el Centre Cívic i Social; aquests dos actes compten amb la col·laboració i patrocini de l'Ajuntament de Novelda.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción