‘Turandot’ es converteix en la producció més vista de totes les pretemporades de les Arts

3-11-2018 19:05h


·      La reposició de l’òpera de Puccini, realitzada en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana, obté un aforament mitjà del 99,1 %


·      En total, 8.376 espectadors han disfrutat d’aquest títol, que per primera vegada s’ha oferit amb entrades entre 7 i 50 euros



Turandot’, de Puccini, s’ha convertit en el títol d’òpera més vist en les quatre pretemporades amb preus populars del Palau de les Arts.  


La reposició de la celebrada producció de les Arts, gràcies a la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, ha superat el 99 per cent de l’aforament de la Sala Principal en les sis representacions, dedicades a la memòria de la soprano Montserrat Caballé, que va morir el passat 6 d’octubre.  


Exactament, ‘Turandot’ ha aconseguit una mitjana del 99,15 % d’ocupació, que millora els registres d’altres títols lírics de pretemporades anteriors com ara ‘La Bohème’, de Puccini, (98’6 %), ‘L’elisir d’amore’, de Donizetti, (87,2 %) o ‘Madama Butterfly’, també de Puccini (99 %).  


En total, 8.376 espectadors han gaudit d’aquest drama líric en tres actes amb posada en escena del famós cineasta Chen Kaige, que a un mes de l’estrena, el passat 17 d’octubre, va penjar el cartell de localitats esgotades per a totes les representacions.  


Es tracta de la quarta ocasió en què l’enclavament cultural programa ‘Turandot’, però és la primera vegada que s’ofereix amb entrades entre 7 i 50 euros, dins de les tarifes populars que el centre d’arts aplica als espectacles de pretemporada.

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción