‘Turandot’ es converteix en la producció més vista de totes les pretemporades de les Arts

3-11-2018 19:05h


·      La reposició de l’òpera de Puccini, realitzada en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana, obté un aforament mitjà del 99,1 %


·      En total, 8.376 espectadors han disfrutat d’aquest títol, que per primera vegada s’ha oferit amb entrades entre 7 i 50 eurosTurandot’, de Puccini, s’ha convertit en el títol d’òpera més vist en les quatre pretemporades amb preus populars del Palau de les Arts.  


La reposició de la celebrada producció de les Arts, gràcies a la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, ha superat el 99 per cent de l’aforament de la Sala Principal en les sis representacions, dedicades a la memòria de la soprano Montserrat Caballé, que va morir el passat 6 d’octubre.  


Exactament, ‘Turandot’ ha aconseguit una mitjana del 99,15 % d’ocupació, que millora els registres d’altres títols lírics de pretemporades anteriors com ara ‘La Bohème’, de Puccini, (98’6 %), ‘L’elisir d’amore’, de Donizetti, (87,2 %) o ‘Madama Butterfly’, també de Puccini (99 %).  


En total, 8.376 espectadors han gaudit d’aquest drama líric en tres actes amb posada en escena del famós cineasta Chen Kaige, que a un mes de l’estrena, el passat 17 d’octubre, va penjar el cartell de localitats esgotades per a totes les representacions.  


Es tracta de la quarta ocasió en què l’enclavament cultural programa ‘Turandot’, però és la primera vegada que s’ofereix amb entrades entre 7 i 50 euros, dins de les tarifes populars que el centre d’arts aplica als espectacles de pretemporada.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción