Cultura als Barris conclou amb quatre concerts de bandes de música de València

2-11-2018 10:31h


A càrrec de l’Agrupació Musical Patraix, la Unió de Tres Forques, la Societat Musical Poblats Marítims i l’Associació Cultural Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual AbadEl cicle Cultura als barris que organitza l'Ajuntament de València arriba a la seua fi aquest cap de setmana amb quatre concerts de música de banda que se celebraran el dissabte 3 i el diumenge 4 de novembre.


El primer d'ells tindrà lloc el dissabte a les 17h en el barri de Torrefiel a càrrec de l'Agrupació Musical Patraix dirigida per Antonio Pérez Pardo.


Els altres tres se celebraran el diumenge: a les 12h en el Barri de la Llum actuarà la Societat Musical La Unió de Tres Forques sota la direcció de Vicente Reche Ruiz. Mitja hora més tard, a les 12:30h i en el barri del Cabanyal-Canyamelar, serà el torn de la Societat Musical Poblats Marítims liderada pel seu titular Víctor Soria Urios.


L'últim concert del cap de setmana i del cicle estarà a càrrec de la banda de l'Associació Cultural Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad que actuarà a les 17 hores en el barri de la Malva-rosa dirigida per Rebeca López Pérez.


En esta edició de Cultura als Barris han participat un total de 21 bandes pertanyents a la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval). Des de la Coordinadora es valora positivament la programació d’estos concerts, els quals contribuixen a fer arribar la música de banda a diferents punts de la ciutat, augmentant la visibilitat de les societats musicals valencianes.


Compartir en Twitter

Administración:

C/ 525 núm.9 - 46182 Paterna - Valencia
96 132 33 75 - De lunes a viernes de 9:00 a 14:00h
606 016 371
Redacción y noticias:
noticias@lasbandasdemusica.com
Administración:
administracion@lasbandasdemusica.com
Publicidad y relaciones institucionales:
promocion@lasbandasdemusica.com

Suscripción:

© La Traca Publicacions Valencianas, s.l.   |   Aviso Legal   |   Politica de Privacidad   |   Contacto   |   Publicidad y Promoción